Ripset

Lady Lash Extensions - Ripsienpidennys

Lady Lash Extensions ripsienpidennyssarja on saanut alkunsa vuonna 2009. Suuren tutkinnan ja kymmenien erilaisten tehtaiden ja brändien testaamisen jälkeen päädyimme Aasiaan ripsitehtaalle, jossa valmistetaan Lady Lash Extensions oma tuotemerkkimme. Tuotteiden laatu on tasaista, joka takaa saman laadun kaikille asiakkaillemme. Uudet trendit, tekniikat ja tuotteet luovat haasteita markkinoille. Pysymmekin ajantasalla uusissa tuulissa kouluttautumalla, sekä käymällä kansainvälisillä messuilla Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Tuotekehittelyssä hankimme tietoa Amerikasta ja Aasiasta yhteistyökumppaneiltamme ja tapaamme päämiehiä säännöllisesti. Tällöin varmistamme oman osaamisemme ja pystymme kehittämään ja valmistamaan nykyaikaiset tuotteet ensimmäisten joukossa markkinoille. Erittäin laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat tuotteet.

Kuituja löytyy sarjassamme pituuksilla 7-17mm, viittä erilaista kaarevuutta, sekä jopa 4 erilaista paksuutta. Näin sinä pystyt ammattilaisena takaamaan asiakkaallesi juuri hänen tarpeisiinsa sopivat ripset. Minkkiripsi nimitys kuiduille kuvailee kuinka pehmeältä kuidut tuntuvat, ne ovat kuitenkin puhtaita täysin synteettisesti valmistettuja, eli eivät aitoa karvaa. Synteettinen kuitu säilyttää muotonsa ja kaarevuutensa hyvin, koko ripsen elinkaaren ajan. Kuidut ovat käytännöllisessä teippinauhassa kiinni, joka nopeuttaa työskentelyä huomattavasti. Nauhan voit kiinnittää kämmenselkään tai kuitualustalle, josta ne ovat helppo poimia. Nauhassa olevilla ripsillä nopeutamme työskentelyaikaa, kun ripsiä ei tarvitse poimia irrallisena alustalta.

Liimoja valikoimassamme on kolme erilaista. Erilaiset liimat takaavat aloittelijoille ja ammattilaisille oikeanlaisen liiman. Työskentelyvauhteja on monia, joten toisille sopii paremmin nopeasti ja toisille hitaammin kuivuva liima. Herkistyneille silmille on olemassa oma liimansa. Liimamme eivät sisällä formaldehydiä, eikä hartsia. Liiman voit valita joko mustana tai kirkkaana. Pinsetit, liimakupit, suojalaput, kotihoitotuotteet ym. ovat nähtävillä maahantuonnisamme tai verkkokaupassa osoitteessa: consultlady.valmiskauppa.fi

Menetelmä takaa asiakkaallesi helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on keskimäärin n. 2-5 viikkoa. Ripsipidennys vaatii säännöllisesti huoltoa, joten saat uusia uskollisia asiakkaita. Vastaa kysyntään ja aloita kannattava lisäpalvelu! Kouluttaudu alan erikoisosaamiseen, lisää tietoa koulutuksista saat koulutukset osiosta.

Usein kysyttyä

Mitä on ripsien pidennys?

Asiakkaan omiin ripsiin liimataan yksitellen synteettisiä kuituja. Kuiduissa paksuus, kaarevuus ja pituus määritellään asiakkaan haluaman lopputuloksen mukaan. Voit loihtia asiakkaallesi juuri sellaiset ripset kuin hän haluaa, luonnolliset, näyttävät, tuuheat tai pitkät. Kuidut kiinnitetään asiakkaan jokaiseen omaan ripseen yksitellen, niin ettei liima osu ihoon tai kuidut takerru toisiinsa. Tällöin ripset tuntuvat miellyttäviltä, eivätkä ärsytä ihoa tai häiritse normaalia karvankasvua. Kuidut pysyvät asiakkaan omissa ripsissä kiinni kuitujen kiinnittämiseen tarkoitetulla erikoisliimalla.

Kuinka kauan ripsien pidennys vie aikaa?

Ripsien pidennysten / tuuhennusten laitto vie aikaa 1–2 tuntia riippuen asiakkaan ripsien määrästä / halutusta lopputuloksesta. Ripsien huolto vie aikaa 30-90min.

Kuinka monta yksittäistä ripseä voidaan laittaa asiakkaalle?

Asiakkaan jokaiseen omaan ripseen laitetaan aina yksi yksittäinen ripsikuitu. Kuitujen määrä riippuu siis aina asiakkaan omien ripsien määrästä. Kun kuidut on kiinnitetty oikein asiakkaan jokaiseen omaan ripseen, voimme taata kuitujen pysyvän kauniina seuraavaan huoltoon saakka.

Kuinka kauan ripset kestävät?

Ripset kestävät 2-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta. Kun halutaan säilyttää koko ripsilinja kauniina, huolto tehdään 2-5 viikon välein.

Miksi ripsiä on eripituisia?

Tällöin saat valittua asiakkaallesi juuri oikeanlaiset kuidut. Mieltymyksiä on monia, joten voit toteuttaa jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeisiinsa sopivan ripsienpidennyksen. Pituuksia valikoimastamme löytyy 7-17mm, kolmea erilaista paksuutta, sekä jopa viittä erilaista kaarevuutta. Näin pystyt takaamaan asiakkaallesi täydellisen lopputuloksen.

Mitä suosittelet asiakkaalle kotihoitoon?

Ensimmäiset 24 tuntia ripsien pidennysten laiton jälkeen tulee ripset pitää kuivana. Minimoi mekaaninen rasitus, hieronta/hankaaminen. Ripsientaivutinta et myöskään tarvitse, ripsissä on luonnollinen kaarevuus, joka säilyy vaikka kastelisit kuidut. Öljyttömät EyeQ`s silmämeikin poistolaput ovat suositelvat asiakkaalle kotikäyttöön, ne eivät sisällä öljyä, eivätkä jätä nukkaa kuituihin.

Mitä ripsien laittaminen ja huolto maksavat?

Hinnat vaihtelevat paikkakunnan ja jokaisen hoitolan oman hinnoittelutavan mukaan. Huoltojen hinta vaihtelee lisättävien ripsien määrästä, viikkovälistä tai laittoon kuluneesta ajasta normaalisti noin 40e ylöspäin. Koulutuksissa, sekä opiskelijoilla hinnat saattavat olla edullisempia vielä harjoitteluvaiheen vuoksi. Tarkistathan aina, että tekijällä on koulutus ripsienlaittoon.

Miten ripset laitetaan?

Ripset laittaa aina koulutuksen käynyt ammattilainen. Hoitopedissä pääset rentoutumaan samalla kun ripsienlaittaja aloittaa työskentelyn. Alaripset suojataan ja tämän jälkeen voit sulkea silmäsi laiton ajaksi. Kuidut asetetaan pinsettien avulla ja kiinnitetään ripsienpidennyksiin tarkoitetulla liimalla. Ripsienlaitto ei tunnu miltään asiakkaalle. Pinsetit, liima tai kuidut eivät osu ihoon, joten myöskään allergiaoireet ovat harvinaisia. Voit nukahtaa rentoutuneena hoitopetiin laiton ajaksi.