Kouluttajat

Pia Wahlfors

Olen koulutukseltani kosmetologi ja valmistuin Helsingin palvelualojen oppiliatoksesta vuonna 2008. Toimin Consult Lady Oy:ssä ripsienpidennysten pääkouluttajana. Ripsipidennyksiä olen tehnyt yhdeksän vuotta ja kouluttanut kahdeksan vuotta. Koulutuksien lisäksi työskentelen myös maahantuonnin ja hoitolan puolella.

Kouluttajana ylläpidän tietoa mm. käymällä Cosmoprof-messuilla, jotka ovat alan suurimmat kauneusmessut. Saamme myös jatkuvasti tietoa ja vinkkejä omalta ripsienvalmistajalta sekä maailman suurimmalta ripsienvalmistajalta.

Vantaalla Consult Lady:n tiloissa järjestettävien koulutuksien lisäksi järjestämme koulutuksia myös alan opiskelijoille kouluissa.

Jaan mielelläni oppini ja tietoni myös sinun kanssa, joten tervetuloa oppimaan miten ripsienpidennyksiä tehdään!

pia.wahlfors@consultlady.fi

Lumikki Tattari

Ripsienpidennysten pääkouluttaja. Olen toiminut alalla vuodesta 2008 heti valmistuttuani kosmetologiksi. Ripsienpidennyksiä olen tehnyt jo tuolloin, kouluttamisen aloitin 2010.

Omaa ammattitaitoa pidän yllä kouluttautumalla vuosittain ja perehtymällä alan uusimpiin trendeihin. Maailman suurin ripsienvalmistaja American International Industries tarjoaa tähän upeat puitteet, sekä oman ripsimerkkimme valmistaja Aasiassa.

Suomen ensimmäiset SM-kisat järjestettiin vuonna 2013 ja oli kunnia olla tuomaroimassa upeita ja erittäin päteviä kisaajia. Vuonna 2014 minut valittiin uudelleen tuomaritiimiin.

Kierrän paljon eripuolilla Suomea. Kouluilla opiskelijoiden parissa, sekä asiakkaiden omissa hoitoloissa. Tulen mielellään myös sinun luokkaasi tai hoitolaasi kouluttamaan. Maahantuonnissamme Vantaalla järjestämme yhdessä kollegoideni kanssa koulutuksia viikoittain, olet sinne myös erittäin tervetullut!

Koulutuksia voin pitää joko suomeksi tai englanniksi.

lumikki.tattari@consultlady.fi